files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

V Iuvente zmena na poste športového riaditeľa. Radoslava Kozlova strieda Ján Beňadik

Slovenský ženský hádzanársky majster bude aj v nastávajúcich týždňoch čeliť novým výzvam, či už pri skladaní kádra, alebo realizačného tímu. Už teraz môžeme hovoriť o odchodoch dvoch legionárok (brankárka Antičová, spojka Čovičová), ako aj slovenských reprezentantiek Márie Holešovej a Marianny Rebičovej, ktoré zrejme okúsia v nastávajúcej sezóne po prvýkrát ako chutí legionársky chlebík. Navyše, Iuventa stále nemá hlavného trénera. Zmena ale nastane aj vo vedení klubu. Na poste športového riaditeľa končí Radoslav Kozlov, ktorého nahradí bývalý tréner Trenčína, Poruby či slovenskej juniorskej reprezentácie Ján Beňadik.

Radoslav Kozlov po roku na poste športového riaditeľa v Iuvente končí

Na poste športového riaditeľa tak po roku znova nastáva zmena. Radoslav Kozlov, ktorý na tejto čelnej pozícii nahradil po šesťročnom účinkovaní vlani v lete Jaroslava Čúrneho, končí z vlastného rozhodnutia. „Naša dohoda znela tak, že tu budem rok a potom uvidíme. Správna rada Iuventy bola veľmi korektná. V prvom rade sa chcem veľmi pekne poďakovať vedeniu Iuventy za príležitosť, ktorú som dostal. Pôsobenie v Iuvente vnímam ako veľmi pozitívnu skúsenosť aj vďaka skvelým ľuďom, ktorí v nej pôsobia. Od správnej rady, až po upratovačku sú to veľmi milí ľudia. Naša dohoda nepokračovať v spolupráci s klubom súvisí aj s tým, že v závere tohto roka mám naplánovaný dlhodobý rehabilitačný pobyt v USA. Verím, že splní moje očakávania. V klube tak ostanem ešte do septembra, aby táto zmena prebehla čo možno najplynulejšie.,“ uviedol dôvody svojho rozhodnutia Radoslav Kozlov.

Jeho nástupcom sa stane Ján Beňadik

Aj jeho zásluhou voľba vedenia klubu na nového športového riaditeľa padla na Jána Beňadika. „Myslím si, že to je skvelá voľba.  Jano vnesie do Iuventy svoje prvky, svoju energiu a pomôže Iuvente dosiahnúť to čo sme si predsavzali. Ide o mladého, veľmi šikovného človeka, ktorý hádzanej rozumie. Veľmi mu držím palce. Môj názor je taký, že jeho účinkovanie posunie klub opäť dopredu. Pozícia športového riaditeľa bola pre neho zaujímavou ponukou a nakoniec prišlo k dohode, čo mňa osobne veľmi teší“ podotkol Radoslav Kozlov.

Peter Brendza (zdroj: iuventa michalovce)



Uverejnené: 04.06.2018 21:05:05 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.