files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Aby si divák opäť nemusel vyberať...

Už viackrát sa stalo, že michalovské športové podujatia sa konali v rovnaký čas. Už viackrát sa stalo, že navzájom časovo kolidovali zápasy Iuventy s MFK Zemplínom, alebo s hokejovou Duklou.

Tak to bolo aj minulý víkend, keď sa v rovnaký čas v Chemkostav aréne hral prvý semifinálový duel Iuventa - Bánovce nad Bebravou a na futbalovom štadióne zase bojovali o ligové body futbalisti MFK Zemplín. Keď sa k tomu pridal aj jarmok a slnečné počasie, ktoré lákalo aj na záhrady, zákonite sa to prejavilo aj na návštevách v hľadisku. Podobná časová kolidácia nastane aj o necelé dva týždne. Iuventa bude zrejme hrať prvý finálový zápas v sobotu 12. mája o 17.30 hod., no a výkop posledného domáceho ligového duelu futbalistov MFK Zemplín Michalovce, ktorí privítajú Podbrezovú, je naplánovaný na 17.45 hod. Zdá sa, že fanúšik si bude opäť vyberať. Nezaslúži si však vidieť oba zápasy?

Aj touto cestou teda apeluje na kompetentných, teda oba kluby, ale aj samosprávu, či by sa nedalo vyjsť divákovi v tomto smere aspoň raz v ústrety. Určite si zaslúži vidieť tak hádzanárske finále, ako aj domácu ligovú rozlúčku futbalistov. Situáciu možno zrejme skomplikuje aj hokejový duel majstrovstiev sveta Slovensko – Švédsko (začiatok o 12.15 hod.), no kde je vôľa, je aj cesta a všetko sa dá časovo stihnúť. Nájdu kluby medzi sebou vôľu a vyjdú v ústrety nielen sebe, ale hlavne divákovi? Veď práve pre neho sa šport robí. Či nie?

Peter Brendza



Uverejnené: 01.05.2018 10:28:21 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.