files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Senická cesta naspäť až taká krásna nebola

„Cestou do Michaloviec som videl celé Slovensko a po troch získaných bodoch bude pre nás cesta naspäť o to krajšia.“ Aj túto vetu povedal na tlačovej konferencii po zápase MFK Zemplín Michalovce - FK Senica (1:2) holandský tréner Záhorákov Ton Caanen. Nakoniec cesta nebola až taká krásna či radostná. Ako informuje pondelkové vydanie Denníka Šport, Seničania pri návrate domov v Ružomberku havarovali, keď sa do nich vrútila Škoda Fabia.

„Zapichla to rovno do prednej časti autobusu pri dverách, kde sa nastupuje,“ poznamenal pre Denník Šport predseda predstavenstva, generálny manažér a vedúci družstva FK Senica Martin Šnegoň. „Bolo to nepríjemné pre nás, ale hlavne pre mladú vodičku. Nejaké veci nám popadali, no dôležité je, že sa nikto nezranil. Mladá vodička mala viacero škrabancov, no bola v poriadku. Snažili sme sa jej pomôcť. Bola evidentne v šoku, evidentne ju zaskočilo, čo spôsobila. Komunikovala, na prvý pohľad sa zdalo, že nemá vážne zranenia, čo sa neskôr aj potvrdilo,“ pokračoval Šnegoň.

Senický autobus bol nepojazdný, a tak predstavitelia klubu museli riešiť spôsobenú situáciu. „Pomohli nám hasiči zo Žiliny. Tí nás ochotne prepravili pod Dubeň a medzitým už pre nás išiel autobus, ktorý bol poslaný z Myjavy,“ podotkol Martin Šnegoň. Výprava Záhorákov nakoniec domov dorazila s trojhodinovým meškaním. Späť je už aj autobus, ktorý z Ružomberka odtiahli. Nehodu si na ňom odniesla karoséria aj motor. „Nakoniec sme sa usmievali, boli sme spokojní hlavne s výsledkom, ktorý nám určite vleje ešte väčšiu vieru pred záverečnými bojmi nadstavbovej časti. Bojujeme o záchranu a táto cesta je nesmierne náročná,“ dodal na záver pre Šport Martin Šnegoň. Seničania a ich tréner sa tak mohli presvedčiť o tom nielen na ihrisku, ale aj cestou domov. Pozitívom je, že sa nikomu nič vážne nestalo a Záhoráci síce s meškaním, no šťastne dorazili domov aj s troma bodmi. Odľahčene môžeme povedať, že si krásu Slovenska mohli užiť o to viac a o niekoľko hodín dlhšie...



Uverejnené: 30.04.2018 09:37:45 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.