files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Renovácia parkovacích plôch začala skôr, skončiť by mala pred reprezentačným duelom

Tak ako predstavitelia samosprávy sľúbili, pred blížiacim sa prípravným hokejovým duelom Slovensko - Lotyšsko (piatok 20. apríla o 17.00 hod.) sa dávajú dokopy parkovacie plochy pred zimným štadiónom. Práce mali začať až 9. apríla, teda po odohraní troch barážových duelov hokejistov HK Dukla Ingema Michalovce. Nakoniec sa ale renovácia parkovacích miest uskutočňuje skôr. Začala už začiatkom tohto týždňa.

„Ide o práce, ktoré sú časovo náročné a bola istá obava, že v prípade, keby sa začali robiť až po barážových zápasoch, nestihli by sa dokončiť. Náš záväzok je ich ukončiť do 20. apríla. Pôvodne sme mysleli, že ich budeme robiť až po 8. apríli. Vzhľadom na to, že sú tu určité technologické procesy, práce sme museli začať skôr, ako sme predpokladali,“ uviedol hlavný dôvod zmeny termínu začiatku prác primátor Michaloviec Viliam Zahorčák.

Práce na parkovacích plochách začali skôr ako sa predpokladalo

Ten si uvedomuje, že ľudia môžu byť hlavne v utorkovom zápase s Liptovským Mikulášom obmedzení. „Je nám to ľúto a aj touto cestou sa chcem občanom ospravedlniť. Verím, že v piatkovom zápase s Detvou, či nedeľňajšom so Skalicou už ľudia nebudú obmedzení a parkoviská budú v takom stave, že sa tam bude dať parkovať,“ pokračuje Zahorčák a vzápätí dodáva. „Počas rekonštrukcie parkovísk bude na parkovanie pripravená trávnatá plocha pri zimnom štadióne. Technické a záhradnícke služby mesta pripravia túto plochu tak, aby ľudia mohli zaparkovať aspoň tam. Bude to regulované Mestskou políciou a snáď nebude dochádzať k chaosu.“ Ešte sa iba parkovisko začalo robiť a už sa ozývajú hlasy, že to bude iba pre „vyvolených“. To Zahorčák rázne vylúčil. „Síce tam bude VIP-zóna, no hlavná časť parkovacích plôch bude pripravená pre občanov. Vôbec tak nie je pravdou, že celé parkovisko bude iba pre „vyvolených.“

Pred barážovými zápasmi budú môcť fanúšikovia na parkovanie využiť túto trávnatú plochu

Peter Brendza



Uverejnené: 29.03.2018 09:25:16 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.