files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Humenčania po dvoch výhrach blízko k triumfu v druhej lige

Hokejisti MHK Humenné odštartovali finálovú sériu druhej ligy s Martinom s dvoma domácimi víťazstvami. Zverenci hrajúceho trénera Richarda Šechného sa síce potrápili, no nakoniec vedú v sérii 2:0 a budúci víkend budú mať v Martine prvý a možno aj druhý víťazný mečbal. Víťaz základnej časti skupina Východ najskôr doma Martin zdolal 5:3. Humenčania síce viedli po prvej tretine 2:1, no hostia dvoma gólmi otočili a na začiatku tretej časti boli vo vedení oni. Vaško ale v 49. minúte vyrovnal a o výhre nakoniec rozhodol dvoma gólmi kapitán tímu Juraj Dancsák. Aj druhý finálový duel bol vyrovnaný. Martinčania viedli po prvej tretine 1:0, Jaroslav Kmiť ale v druhej časti vyrovnal. O všetko sa rozhodovalo opäť v poslednej desaťminútovke, tentoraz sa hrdinom stal Ivan Fedorko, ktorý dvoma gólmi rozhodol o výhre Humenčanov 3:1. Finálová séria sa teraz sťahuje pod Turiec, kde sa v sobotu 24. marca odohrá jej tretí a v nedeľu 25. marca prípadný štvrtý diel. Keby sa o víťazovi druhej ligy nerozhodlo, na rad príde piaty duel, ktorý by sa hral v stredu 28. marca opäť v Humennom.

1. zápas
MHK Humenné - MHK Martin 5:3 (2:1, 0:1, 3:1)
Góly:
17. Klouda (Tomas), 20. Šechný (Vaško), 49. Vaško (Buraľ, Šechný), 50. Dancsák (Markuš, Mach), 55. Dancsák (Markuš, Mach) - 18. Kamenický Škumát, Brveník), 25. Pokrivčák (Poliaček, Hriňa), 41. Pokrivčák (Poliaček, Jurášek).
Vylúčenia:
7:5. Presilovky: 1:1. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Korba - Riš, Homola. Diváci: 1533.
MHK:
Ščambora - Buraľ, Ficko, Kubát, Ondrej, S. Danko, Pástor, Maury - Vaško, Šechný, Fedorko - Kmiť, Klouda, Tomas - Mach, Markuš, Dancsák - Dzoba, Suvák.
MHK:
Gavalier - Hriňa, Škumát, Dvořák, Oravec, Filo, Mendel - Pokrivčák, Jurášek, Poliaček - Huňady, Srnka Vilchinskiy - Brveník, Olejník, Kamenický - Lauko, Rechtorík, Hanes.

2. zápas
MHK Humenné - MHK Martin 3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
Stav série: 2:0
Góly: 25. Kmiť (Dancsák, Markuš), 52. Fedorko (Šechný), 60. Fedorko - 13. Vilchinskiy (TS).
Vylúčenia: 4:4. Presilovky: 0:0. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Lauff - Novotný, Pribula. Divákov: 1150.
MHK: Ščambora - Buraľ, Ficko, Kubát, Ondrej, S. Danko, Pástor, Maury - Vaško, Šechný, Fedorko - Kmiť, Klouda, Tomas - Mach, Markuš, Dancsák - Dzoba, Suvák.
MHK: Gavalier - Hriňa, Škumát, Dvořák, Oravec, Filo, Mendel - Pokrivčák, Jurášek, Poliaček - Huňady, Srnka Vilchinskiy - Brveník, Olejník, Kamenický - Lauko, Rechtorík, Hanes.



Uverejnené: 19.03.2018 08:45:09 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.