files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Hladká prehra Dukly na Záhorí

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce prehrali aj v druhom kole play-out baráže o Tipsport ligu, keď Skalici na jej ľade podľahli hladko 1:5. Ich jediný presný zásah zaznamenal v siedmej minúte Radovan Cútt, na jeho gól ale Záhoráci odpovedali piatimi. Michalovčania tak nezabodovali ani v druhom zápase baráže a po dvoch kolách im s nula bodmi patrí posledné štvrté miesto. Zverenci trénera Miroslava Chudého sa budúci týždeň až trikrát predstavia doma. Najskôr v utorok 20. marca o 17.30 hod. privítajú Liptovský Mikuláš, následne v piatok 23. marca takisto od 17.30 hod. Detvu, no a v nedeľu 25. marca takisto v tomto čase Skalicu.

Úvodné minúty barážového stretnutia, ktoré bolo aj reprízou finále prvej ligy, mali viac z hry Michalovčania. Tí umne bránili svoje stredné pásmo a následne vyrážali do rýchlych kontier. Po jednej z nich v siedmej minúte Solomončak potiahol puk až za bránu Skaličanov, vzápätí našiel voľného Cútta a ten z blízka otvoril skóre 0:1. Domáci sa iba ťažko dostávali do zápasu. Napokon ich však do neho paradoxne dostali svojou nedisciplinovanosťou Michalovčania. Záhoráci ešte faul Mašlonku nepotrestali, no následný Rusinu už áno, keď sa v presilovke v pätnástej minúte presadil Kristián Kučera. Neubehla ani jedna minúta a domáci sa dostali do vedenia, po tom, čo sa na modrej zmocnil puku Mikéska a tvrdou strelou pod hornú žŕdku nedal Trenčanovi šancu. Michalovčania mohli takmer okamžite vyrovnať, následnú presilovku po faule Dmitrieva ale nezahrali dobre, a tak prvá tretina skončila tesným vedením Záhorákov. Hostia mohli vyrovnať v úvode druhej časti, Solomončak prečíslenie dvoch na jedného ale nepretavil na gól. Udreli tak opäť Skaličania a opäť to bolo v presilovke. Najskôr síce nepotrestali nedisciplinovanosť Fajčáka, no po ďalšom faule Piataka už v presilovke Kotzman upravil na 3:1. Skóre sa v druhej časti mohlo meniť na oboch stranách. Najskôr ale Skaličania nevyužili presilovku po faule Hančáka, no a keď rovnakou mincou odpovedali aj Zemplínčania, ktorí na kontaktný gól nepretavili vylúčenie Kučeru, Záhoráci viedli po štyridsiatich minútach 3:1. Michalovčania v tretej časti chceli niečo urobiť s výsledkom, čomu prispôsobili aj ofenzívnejšiu taktiku. Vzadu ale opäť chybovali. Janáč s Jurákom ešte neskórovali, no v 51. minúte sa po chybnej rozohrávke dostal k puku Aleš Dufek, ktorý dal na 4:1 a skóre zápasu uzavrel v poslednej minúte tretím skalickým gólom z presilovky skúsený René Jarolín.

HK Skalica - HK Dukla Ingema Michalovce 5:1 (2:1, 1:0, 2:0)
Góly: 15. Kučera (Vereš) pres/1, 16. Mikéska (Janáč), 34. Kotzman (Jarolín, Vaškovič) pres/1, 51. Dufek (Dmitriev, Vaškovič), 60. Jarolín (Vaškovič, Kotzman) pres/1 - 7. Cútt (Solomončak, Korenko).
Vylúčení: 5:6. Presilovky: 3:0. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Lokšík, Goga - Kacej, Krajčík. Divákov: 956.
HK: R. Petrík - Škápik, P. Horváth, A. Sloboda, Mikéska, Janík, Straka, Kukliš, Čederle - Kučera, Vereš, Kňazev - Kotzman, R. Jarolín, Janáč - Jurák, Schmidt, Okoličány - Vaškovič, Dufek, Dmitriev
HK DUKLA INGEMA: Trenčan - Hančák, Valečko, Korenko, Kolba, Rusina, Meliško, Cvengroš - Banovský, Cútt, Solomončak - Mašlonka, Piatak, Balko - Fajčák, Linet, Brezniak - Hamráček, Toma, Mesaroš - Jokeľ



Uverejnené: 18.03.2018 19:30:51 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.