files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla zaplatila daň, pod Poľanou rozhodol začiatok

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce začali barážové súboje play-out Tipsportligy prehrou. Na ľade po základnej časti posledného extraligistu prehral v prvom kole víťaz prvej ligy 2:4, keď v polovici duelu prehrával už 0:4. Ľubor Balko s Radovanom Cúttom v tretej časti už len kozmeticky upravovali prehru Michalovčanov.

O výsledku rozhodol expresný úvod domácich. Tí v prvej štvorminútovke zaznamenali tri góly a de facto rozhodli, že tri body ostávajú pod Poľanou. „Je to presne tak,“ rozhovoril sa tréner „ingemákov“ Miroslav Chudý, ktorý na úvod svojich zverencov upozorňoval. „Práve o to ma to mrzí viac, keďže som hráčov pripravoval práve na úvodný vstup. Zápas sa lámal hneď v úvode, ktorý sme neustáli. Nielen prvé štyri minúty, ale začiatok celkovo bol z našej strany ustráchaný. Na to sme v Detve doplatili. Zhruba v polovici zápasu sa hra zrovnala, no hoci sme dali dva góly, s výsledkom už bolo veľmi ťažké niečo urobiť.“

Baráž o najvyššiu súťaž pokračuje v rýchlom slede aj počas víkendu. Michalovčania sa v nedeľňajšom druhom kole predstavia opäť vonku, tentoraz na ľade finalistu prvej ligy HK Skalica. Ten v prvom kole prehral v Liptovskom Mikuláši rovnako 2:4, hoci ešte v 52. minúte viedol 2:0... „V Detve sme si zaplatili daň za účasť v baráži. Som o tom presvedčený, že v ďalších zápasoch to z našej strany bude lepšie. Čaká nás Skalica. Počas sezóny sme sa presvedčili, že sa tam hrá ťažko, no v play-off aj o tom, že sa tam vyhrať dá. Nemôžeme ale hrať takto ustráchane. Musíme sa vrátiť k tým výkonom, ktoré sme predvádzali v play-off,“ dodáva Miroslav Chudý, ktorý so svojimi zverencami v piatok naspäť na Zemplín necestoval. „Ingemáci“ si totiž rozložili stan vo Zvolene, kde v sobotu ráno trénovali, no a po tréningu sa vybrali na náročnú cestu až na úplný koniec Slovenska.

Peter Brendza



Uverejnené: 17.03.2018 18:15:52 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.