files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Nováčik z Palína poškuľuje po strede tabuľky

Po mimoriadne úspešnej sezóne v I. triede ObFZ Michalovce, čaká futbalistov Palína nováčikovská sezóna v piatej lige juho-východ. Zverenci trénera Jána Gajdoščíka už naplno zarezávajú v letnej príprave, premiéra v majstrovskej súťaži ich čaká v Sokoľanoch, prvý domáci súboj obstará okresné derby s Čičarovcami.


Futbalisti Palína majú za sebou mimoriadne úspešnú sezónu, veď sú aktuálnymi víťazmi I. triedy ObFZ Michalovce, víťazmi Pohára ObFZ Michalovce a takisto Superpohára ObFZ. Nečudo, že zdravím sebavedomím sršia aj po spečatení postupu do piatoligovej spoločnosti v skupine juho-východ. „Myslím, že máme dostatočne silný i skúsený káder na to, aby sme nemuseli mať starosti so záchranou. Samozrejme, uvedomujeme si, že nová súťaž už bude náročnejšia, ale napriek tomu si trúfame okupovať pokojné priečky v strede tabuľky,“ povedal na úvod tréner ŠK Agro Palín Ján Gajdoščík. Pod jeho vedením odštartovali letnú prípravu v šiesty júlový deň a odvtedy futbalisti nováčika piatej ligy trénujú v domácich podmienkach. Tréningový mikrocyklus je jasný - počas týždňa je dvakrát na programe tréning a dvakrát herná previerka vo forme prípravného stretnutia. Zatiaľ odohrali súboje doma so Sobrancami (1:3),vonku vo Veľkých Kapušanoch (1:2), na turnaji v Pozdišovciach vyprášili Krasnovce 9:0 a piatoligového rivala z Petroviec nad Laborcom 4:1. Palínčania sa ešte stretnú s Veľkými Revištiami, Sobrancami a Žbincami, nuž a v domácich podmienkach zorganizujú II. ročník Miloša Varjassyho st. za účasti Palína, Hatalova a dokonca aj klubu z Českej republiky.

Palínčania sa budú v nasledujúcej sezóne opierať o tradičnú kostru mužstva. „Sú to bratia Dzurjovci a Kovalíkovci, takisto Tomáš Virčík, stopér Zacher či brankár Milan Forgáč. Okrem toho s nami trénuje Vajda z Hatalova a záujem máme aj o hráča do stredovej formácie,“ dodal Ján Gajdoščík, ktorého zverenci sa v majstrovskej premiére 8. augusta predstavia v Sokoľanoch, potom hrajú doma s Čičarovcami a následne ich čaká ďalšie derby v Petrovciach nad Laborcom.
               (juke)

 



Uverejnené: 22.07.2010 07:54:02 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.