files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla predstavila poslednú posilu, je ňou obranca Radek Deyl

Vedenie HK Dukla Ingema Michalovce sa krátko pred koncom prestupového obdobia dohodlo na zmluve s ešte jedným hráčom. Tým je obranca s reprezentačnými skúsenosťami Radek Deyl, ktorého predstavili krátko pred začiatkom semifinálovej série s Prešovom. Skúsený 28-ročný bek by mal byť trénerovi Chudému k dispozícii hneď na prvý semifinálový duel proti Prešovu.

Radek Deyl si v tejto sezóne za Duklu zahral v dvoch zápasoch

„Sme radi, že sme ním vystužili našu obranu, ktorá teraz naberie na väčšej kvalite. Radek sa s nami dohodol v posledný januárový deň. Do minulého týždňa ale ostal v Taliansku, kde si potreboval vybaviť neodkladné záležitosti. Preto sme sa rozhodli, že ho ako posilu predstavíme až po jeho príchode do Michaloviec,“ skonštatoval pre oficiálnu stránku klubu manažér HK Dukla Ingema Michalovce Peter Tirpák.

Radek Deyl v tejto sezóne už za Duklu dva zápasy odohral. Bolo to ešte v novembri, kedy sa predstavil bez bodového zápisu v Trnave (3:2 po samostatných nájazdoch) a doma proti Prešovu (2:3 po predĺžení). Začiatok sezóny strávil v Nových Zámkoch, po dvoch zápasoch za Duklu odišiel do talianskeho Gherdeina, kde odohral 21 zápasov s bilanciou jedenástich bodov za päť gólov a šesť asistencií. „Mojou ambíciou je pomôcť Michalovciam postúpiť do finále ligy a do baráže. Je tu dobre poskladané mužstvo takže verím, že cez Prešov prejdeme a zahráme si o postup do najvyššej súťaže. Verím, že na k naplneniu cieľov pomôžem aj ja,“ podotkol jedenásťnásobný reprezentant Slovenska Radek Deyl, ktorý od utorka naplno zarezáva s tímom.



Uverejnené: 22.02.2018 14:38:41 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.