files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín po výbornom výkone remizoval so Slovanom Bratislava

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce remizovali v prvom jarnom stretnutí 19. kola Fortuna ligy na domácom trávniku so Slovan Bratislava 1:1. Skóre duelu otvoril v 45. minúte domáci Martin Koscelník, o vyrovnanie sa v 74. minúte postaral Čavrič. Zverenci trénera Antona Šoltisa v základnej časti ešte odohrajú dva zápasy. O týždeň v sobotu sa predstavia na pôde Dunajskej Stredy, no a v sobotu 3. marca o 14.00 hod. privítajú majstra MŠK Žilina.

Na veľmi dobre pripravenom teréne sa hral od prvej minúty výborný futbal. Lepšie začali „belasí“, ktorých mohla poslať do vedenia najdrahšia zimná posila Andraž Šporar. Slovinský reprezentačný útočník ale mieril iba do dobre postaveného Matúša Kiru. V pätnástej minúte mohlo zahrmieť na druhej strane. V skrumáži v pokutovom území sa dostal k lopte Stanislav Danko, jeho strelu do odkrytej brány ale odvrátila obrana hostí na rohový kop. Kvalitný futbal, o ktorý sa pričinili obaja súperi, pokračoval aj naďalej. V osemnástej minúte nastrelil pravú michalovskú žrď David Holman, na druhej strane skončila lopta na brvne po pokuse Martina Kolesára. Keď sa už zdalo, že prvý polčas skončí bez gólov, Michalovčania udreli. V 45. minúte zahrával rohový kop Stanislav Danka, lopta sa postupne dostala až k Martinovi Koscelníkovi a ten ju v páde dopravil do siete – 1:0.

Aj v druhom polčase sa hral zaujímavý futbal. Postupom času začali preberať iniciatívu „belasí“. Tých mohol zlomiť moment spred uplynutia hodiny hry, ghanský útočník Saddam Sulley ale mieril tesne nad. Tréner Slovana Martin Ševela reagoval na nepriaznivý priebeh krátko po uplynutí hodiny hry hneď dvojnásobným striedaním. Na ihrisko poslal miesto nevýrazného Šporara Róberta Vitteka, miesto Savičeviča prišiel Ibrahim Rabiu. Striedajúci hráči ešte viac zvýraznili prevahu „belasích“. Tá bola korunovaná v 74. minúte, kedy Aleksandar Čavrič strelou k žrdi vyrovnal na 1:1. Zaujímavá šachová partia pokračovala aj v zostávajúcich minútach. Viac z hry mali hostia, ktorí mohli dokonca strnúť víťazstvo na svoju stranu. Róbert Vittek ale nespracoval ideálnu loptu z pravej strany, a tak sa duel dvoch tímov s odlišnými ambíciami skončil remízou 1:1.

MFK Zemplín Michalovce - ŠK Slovan Bratislava 1:1 (1:0)
Góly: 45. Koscelník - 74. Čavrič.
Žltá karta: 55. Holman (Slovan Bratislava).
Rozhodovali: P. Hrčka - E. Weiss, P. Kováč.
Divákov: 1490.
MFK ZEMPLÍN: Kira – M. Kolesár, Kavka, Carrillo, Šimčák - Žofčák (69. Nishi), Bednár – Koscelník, Danko (80. P. Kolesár), Regáli (87. Jankauskas) - Sulley
ŠK SLOVAN: Šulla – Chouchoumis, Božikov, Bajrič, Sekulič – Droppa - Holman, Savičevič (62. Rabiu) – Hološko (76. Moha), Šporar (62. Vittek), Čavrič



Uverejnené: 18.02.2018 16:54:34
files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.