files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Iuventa s novou posilou, prichádza Srbka Čovičová

Michalovská Iuventa má novú posilu. Jej káder v týchto dňoch rozšírila tridsaťročná spojka Milica Čovičová, ktorá v tejto sezóne do decembra pôsobila v tureckom Ardesen GSK a zahrala si aj vo Vyzývacom pohári.

„Hráčka bola u nás na skúške, na ktorej uspela. Zmluvu s ňou, ktorej dĺžka je do konca aktuálnej sezóny s následnou opciou, sme podpísali v týchto dňoch a trénerovi Urbanovi by mala byť k dispozícii už v piatkovom súboji proti Veselí nad Moravou,“ podotkol Radoslav Kozlov.

 

Najnovšou akvizíciou v kádri Iuventy je Milica Čovičová

Aktuálny líder MOL ligy sa rozhodol pre angažmán srbskej legionárky z pragmatických dôvodov. „Naša prvá ľavá spojka Marianna Rebičová chce po tejto sezóne skúsiť zahraničný angažmán, v čom jej nechceme brániť. Našou filozofiou totiž je dať naším hráčkam, ktoré dovŕšili vek 23 rokov, šancu okúsiť zahraničný angažmán. Veríme, že „Mery“ šancu využije a urobí tak dobré meno nielen sebe, ale aj nášmu klubu. Na post spojky sme teda hľadali náhradu. Oslovili sme viaceré slovenské hráčky, ktoré príliš neprejavili záujem. Podobne sme pochodili aj u českých hráčok, tak sme išli legionárskou cestou,“ skonštatoval ešte na margo angažovanie skúsenej tridsaťročnej Čovičovej Radoslav Kozlov. My len dodajme, že nová posila michalovskej Iuventy v minulosti hájila v Srbsku farby RK Lasta Radničky Petrol Belehrad, Radnički Kragujevac či ŽRK Naisa Niš. Neskôr si 176-centimetrová spojka vyskúšala angažmány v nemeckých kluboch TuS Metzingen a SVG Celle.



Uverejnené: 05.02.2018 20:15:16 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.