files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Krutá prehra MFK Zemplín na pôde Gorniku Zabrze

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce utrpeli vo svojom treťom prípravnom súboji na hernom sústredení v poľskom Ustroni na pôde účastníka najvyššej Ektraklasy Górniku Zabrze vysokú prehru 0:5. Michalovčania v rámci prípravy na jarnú časť, ktorú odštartujú v nedeľu 18. februára domácim súbojom so Slovanom Bratislava, odohrajú ešte jeden zápas. V sobotu 10. februára privítajú na svojom trávniku Lokomotívu Košice. Dejisko a čas zápasu zatiaľ známe nie sú.

Górnik Zabrze – MFK Zemplín Michalovce 5:0 (3:0)

Góly: 3. Žurkowski, 10. a 43. Angulo, 50. Urynowicz, 54. Wolsztyňski

ČK: 28. Šimčák (Michalovce)

GÓRNIK: Loska (46. Pawlowski) – Wolniewicz (84. Grendel), D. Suárez (46. Karwot), Bochniewicz (66. Wieteska), Gryszkiewicz – Kadzior, Ambrosiewicz (66. Hajda), Žurkowski (46. Matuszek), L. Wolsztyňski (66. Smuga) – Urynowicz (80. Bartczuk), Angulo (46. Firlej)

MFK ZEMPLÍN: Bieszczad – Šosták, Kavka (46. D. Špak), Carrillo (46. Turík), Šimčák (30. Nishi) – M. Bednár – M. Koscelník, I. Žofčák, P. Kolesár, M. Regáli (75. Bragin) – Sulley (46. Kurminowski)

Tréner Anton Šoltis: „Výsledok je pre nás veľmi krutý, päťgólová prehra vôbec nenasvedčuje priebehu hry. Domáci boli mimoriadne efektívni, z každej strely na bránu skórovali. My sme si vypracovali možno šesť sľubných príležitostí, z ktorých sme ani jednu nepremenili. Na druhej strane, domáci nás potrestali za ľahké a naivné chyby v obrane, strácali sme jednoduché lopty, boli sme otvorení a súper to využil. Trošku sme mali problémy s pohybom, lebo prvýkrát v príprave sme hrali na prírodnej tráve, doteraz sme trénovali a hrávali len na umelej. Už v 10. minúte bolo 2:0, ťažko sme sa dostávali do zápasu. Za tohto stavu mal dve veľké šance Sulley, škoda, že ich nepremenil. Poliaci dobre bránili, boli agresívni a kompaktní, bolo vidieť, že to bola ich generálka na ligu. Stretnutie nám ukázalo, že musíme byť kompaktnejší a dôraznejší v osobných súbojoch, tiež musíme zlepšiť finálnu fázu, lebo hráme dobre, ale vpredu nám niečo chýba.“

Zdroj: mfk zemplín



Uverejnené: 03.02.2018 19:03:37 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.