files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín s treťou zimnou posilou, prichádza Japonec Tsubasa Nishi

MFK Zemplín Michalovce hlási tretiu zimnú posilu. Po poľskom forvardovi Dawidowi Kurminowskom a navrátilcovi Róbertovi Kovaľovi sa predstavitelia po jeseni deviateho tímu Fortuna ligy dohodli s japonským defenzívnym záložníkom Tsubashom Nishim. Dvadsaťsedemročný Japonec prichádza do Michaloviec na hosťovanie do konca sezóny z Legie Varšava, z ktorej pri Laborci hosťujú už aj Saddam Sulley a Tin Matič. O príchode mimochodom prvého Japonca v histórii michalovského futbalu referuje oficiálna stránka MFK Zemplín.

Tsubasa Nishi sa narodil 8. apríla 1990 v japonskom meste Kumamoto. Tento 175 cm vysoký Ázijčan hráva na poste stredného záložníka a pri Laborci by mal nahradiť defenzívny štít Jakuba Griča, ktorý zamieril do Noweho Saczu. Futbalista typu Stanislava Lobotku pôsobí v Európe už päť rokov. Pred príchodom na starý kontinent hrával japonskú univerzitnú ligu v dresoch Kumamoto Lutheran High School a Senshu University. Od januára 2013 pôsobí v susednom Poľsku, kde vystriedal päť klubov.

Postupne hájil farby Gwardie Koszalin, Lechie Gdaňsk, Widzewu Lodž, Stomilu Olsztyn a Legie Varšava. V armádnom klube strávil uplynulú jeseň, počas ktorej za jeho treťoligový rezervný tím odohral všetkých 17 zápasov. Patril k ťahúňom mužstva a zakaždým nastúpil v základnej zostave. Dosiahol bilanciu dva góly a tri gólové prihrávky.

Zdroj: mfk zemplín



Uverejnené: 31.01.2018 11:22:30 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.