files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín na úvod jarnej časti so Slovanom až v nedeľu 18. februára

Prezídium Únie ligových klubov schválilo na svojom štvrtkovom zasadnutí program posledných troch kôl základnej časti Fortuna ligy 2017/18. Päť zo šiestich zápasov 20. kola, teda úvodného jarného, sa bude hrať v nedeľu 18. februára o 14.00 hod. Týka sa to aj zápasu MFK Zemplín Michalovce - ŠK Slovan Bratislava.

Dôvodom je to, že v sobotu 17. februára sa na olympiáde v Pjongčangu v čase, kedy sa mali hrať zápasy  20. kola, odohrá hokejový duel Slovensko - Slovinsko. „Tieto stretnutia sme presunuli zo soboty na nedeľu, aby sme slovenským športovým fanúšikom umožnili vychutnať si dramatické súboje vrcholiacej základnej časti našej futbalovej ligy a zároveň aj sobotňajší duel slovenskej hokejovej reprezentácie na zimných olympijských hrách,“ zdôvodnil rozhodnutie výkonný riaditeľ ÚLK Michal Mertinyák. Jedinou výnimkou v programe 20. kola je duel ViOn Zlaté Moravce - Spartak Trnava, ktorý sa uskutoční v sobotu 17. februára o 16.00 h. „Keďže Nitra už začala rekonštruovať svoj štadión, na jar sa jej prechodným domovom stanú Zlaté Moravce. V 20. kole sú ako domáce mužstvá vyžrebované Nitra i ViOn, preto sa ich stretnutia budú hrať v dvoch rôznych dňoch,“ vysvetlil Michal Mertinyák.

Jednotným hracím časom zápasov 21. a 22. kola je sobota (24. februára resp. 3. marca) o 14.00 hod. „Podľa platného Rozpisu republikových súťaží sa záverečné dve kolá základnej časti musia hrať v rovnakom termíne. V tejto súvislosti nám ešte zostáva potvrdiť dejisko stretnutia FC Nitra – Slovan Bratislava, ktoré sa nemôže hrať v Zlatých Moravciach, lebo v 22. kole má opäť domáci zápas aj ViOn. Funkcionári Nitry preto musia do týždňa oznámiť miesto konania ich duelu so Slovanom,“ dodal výkonný riaditeľ ÚLK.

Upravený program 20. kola
Sobota 17. február
FC ViOn Zlaté Moravce - FC Spartak Trnava (16.00 hod.)

Nedeľa 18. február
FK Senica - FC DAC 1904 Dunajská Streda (14.00 hod.)
MFK Zemplín Michalovce - ŠK Slovan Bratislava (14.00 hod.)
MŠK Žilina - MFK Ružomberok (14.00 hod.)
FC Nitra - AS Trenčín (14.00 hod.)
1. FC Tatran Prešov - FK Železiarne Podbrezová (14.00 hod.)

Zdroj: fortunaliga.sk



Uverejnené: 29.01.2018 10:15:49 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.