files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla s prvým víťazstvom na vynovenom štadióne

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce zvíťazili v zápase 39. kola St. Nicolaus I. ligy na domácom ľade nad tímom MHK Dubnica nad Váhom 4:1. O góly Dukly sa postarali Vladislav Solomončak, Lukáš Toma, Radovan Cútt a Jakub Meliško. Zverenci trénera Miroslava Chudého sa aj v najbližšom 40. kole predstavia doma, keď v stredu 24. januára o 17.30 hod. privítajú Trnavu.

Michalovská Dukla, ktorá nastúpila opäť bez najproduktívnejšieho hráča Františka Poliačka, mala parádny štart do zápasu, keď už v prvom striedaní otvorila skóre. V 58. sekunde nabil Cútt ideálne Solomončakovi a ten prekonal Kuteja. Strelený gól ale akoby Michalovčanom uškodil, keďže tí sa následne ťažko dostávali do tempa. Trest prišiel v jedenástej minúte, kedy Trenčana prekonal Dominik Hegyi. Aj v druhej tretine sa hral zaujímavý hokej, čistých šancí ale veľa diváci nevideli. Michalovčania naďalej dobíjali bránu hosťujúceho tímu a nakoniec sa im opäť podarilo dostať sa do vedenia, keď v 37. minúte zužitkoval výbornú robotu štvrtého útoku Lukáš Toma. To ešte nebolo z michalovskej strany v druhej tretine všetko.

Nesmierne dôležitý gól totiž dosiahla Dukla aj v záverečných sekundách tejto časti, keď Radovan Cútt v presilovke osem sekúnd pred koncom upravil na 3:1. Dukla vedomá si náskoku v tretej tretine už netlačila tak na pílu. Aj napriek tomu mohli jej hráči viackrát poistiť svoj náskok, nakoniec sa to ale podarilo až Jakubovi Meliškovi, ktorý tri minúty pred koncom počas power-play gólom cez celé klzisko stanovil konečný rezultát na 4:1.

HK Dukla Ingema Michalovce - MHK Dubnica nad Váhom 4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
Góly: 1. Solomončak (Cútt, Banovský), 37. Toma (Balko), 40. Cútt (Valečko, Banovský) pres/1, 57. Meliško - 11. Hegyi (Kanaet, Burzala)
Vylúčení: 3:3. Presilovky: 0:0. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Žák - Homola, Janiga. Divákov: 1650.
HK DUKLA INGEMA: A. Trenčan - Valečko, Hančák, Kolba, Korenko, Rusina, Meliško, Dolgoš, - Banovský, Cútt, Solomončak - Halás, Piatak, Jokeľ - Mesaroš, Linet, Brezniak - Hamráček, Toma, Balko.
MHK: Kutej - Rehák, Bobček, Ďurkech, Habšuda, Burzala, Švec, Trška - KJluka, Ďuriš, Berák - Kokavec, Mihalík, Krajči - Kútny, Hegyi, Kanaet - D. Trenčan, Špankovič, Briestenský.



Uverejnené: 19.01.2018 20:21:08

Fatal error: Allowed memory size of 536870912 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /data/c/c/cce2f648-a924-4e5d-bcd4-7adf9f66146e/chemkostavarena.sk/sub/novinyzemplina/clanky.php on line 623