files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Remíza MFK Zemplín v Nowom Saczi

Futbalisti MFK Zemplín si držia naďalej neporaziteľnosť v prípravných dueloch pred jarnou časťou. V treťom súboji remizovali na pôde účastníka najvyššej poľskej Ekstraklasy MKS Sandecja Nowy Sacz 1:1. Skóre duelu otvoril domáci Kolev, na ktorého presný zásah odpovedal v 66. minúte Jakub Grič. Zverenci trénera Antona Šoltisa odohrajú štvrtý prípravný duel v stredu 24. januára, kedy sa predstavia na pôde Mezokovesdu.

MKS Sandecja Nowy Sacz - MFK Zemplín Michalovce 1:1 (1:0)
Góly: 16. Kolev - 66. Grič
MKS SANDECJA: Gliwa (46. Pietrzkiewicz) – Mööl (63. Basta), Szufryn (60. Straus), Piter-Bučko, Brzyski (46. P. Mráz) – Piszczek (46. Kubáň), Kasprzak (57. Galecki), G. Baran (78. Gesior), Trochim (46. Cetnarski), Malkowski (78. Mašlanka) – Kolev (46. Korzym)
MFK ZEMPLÍN: Bieszczad (46. M. Kira) – M. Bednár (67. Šosták), Kavka, Carrillo – M. Regáli (67. J. Vajs), P. Kolesár (67. Turík), Grič, S. Danko (67. Antonov), Šimčák – I. Žofčák – Kurminowski (46. Bragin)

Tréner Anton Šoltis: „Bolo vidieť, že je to ťažší súper, ako Bardejov a Trebišov, s ktorými sme predtým hrali. Domáci sa zamerali viac na defenzívu. Prvú polhodinu sme sa trápili, nemali sme dobrý pohyb a nevedeli sme sa dostať do tempa. Možno to bolo tým, že sme prvýkrát hrali na prírodnej tráve. Boli sme nesvoji a dostali sme lacný gól po štandardke. Potom sme zlepšili hru a do konca zápasu to bolo z našej strany dobré. Znovu sme však nevyužili solídne príležitosti na skórovanie. V prvom dejstve sme mali tri šance, po prestávke asi štyri. Náš výkon až na tú úvodnú polhodinu bol v poriadku, ale ešte musíme nejaké veci vylepšiť. V niektorých situáciách sme prepadli a súper sa po nich dostal do brejku. To sa nemôže opakovať.“

Zdroj: mfk zemplin



Uverejnené: 19.01.2018 15:54:00 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.