files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Pozor na svoje veci v uzamknutom aute !!!

Znovu sa potvrdilo, že v lete viac ako kedykoľvek predtým dochádza k vykrádaniu motorových vozidiel. Je potrebné si dávať veľký pozor, čo si nechávate v uzamknutom aute. Polícia neodporúča nechávať "na očiach" žiadne cennejšie osobné veci. To sa nevyplatilo tohto týždňa ani niektorým Michalovčanom.           

Utorok popoludní sa neznámy páchateľ na parkovisku pred OC na Humenskej ulici  v Michalovciach vlámal do dvoch osobných motorových vozidiel. Z vozidla zn. Škoda Felícia odcudzil mobilný telefón a finančnú hotovosť 170,-€, čím majiteľovi z Pavloviec nad Uhom spôsobil celkovú škodu 210,- €. Z druhého vozidla zn. Citroen Berlingo odcudzil tašku, v ktorej boli firemné dokumenty, pečiatka, kalkulačka a hotovosť 50,-€. Michalovskej firme vznikla škoda 160,-€.

Ku vlámaniu do osobného motorového vozidla zn. Škoda Felícia došlo v utorok popoludní aj na parkovisku pred OC na Hollého ulici v Michalovciach, kde páchateľ odcudzil dva mobilné telefóny a peňaženku s osobnými dokladmi. Majiteľke z obce Budkovce spôsobil celkovú škodu 280,-€.           

V utorok medzi 17.30 a 19.30 hod. na parkovisku pri OC na Sládkovičovej  ulici v Michalovciach sa neznámy páchateľ vlámal do nákladného motorového vozidla zn. Citroen Jumper, z ktorého odcudzil dve cestovné tašky s osobnými vecami a dvomi notebookmi s príslušenstvom.  Ľubošovi (21) z okr. Levoča vznikla škoda 600,-€ a Róbertovi (21) z okr. Spišská Nová Ves škoda 610,-€.

V noci  z utorka na stredu sa neznámy páchateľ na parkovisku pred potravinami  na ul. Saleziánov v Michalovciach vlámal do nákladného motorového vozidla zn. Fiat Ducato, z ktorého odcudzil ovládací panel autorádia, akumulátorovú i príklepovú vŕtačku s príslušenstvom, čím majiteľovi z Michaloviec spôsobil celkovú škodu 420,-€.

Michalovskí policajti vypátrali a z prečinu krádeže obvinili 23-ročného Maroša z Michaloviec, ktorý v pondelok popoludní na cestnom odpočívadle na Sobraneckej ceste v Michalovciach pristúpil k dverám tam odstaveného osobného motorového vozidla zn. Peugeot 407, využil moment prekvapenia 21-ročného vodiča z Michaloviec a bez použitia násilia mu z pravej ruky vytrhol a odcudzil mobilný telefón v hodnote 450,-€.

                                                                                                                  ( polícia a VK )



Uverejnené: 16.07.2010 10:46:38 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.